ITGilde Consulting

Uw DevOps uitdagingen opgelost!

1 loket voor IT Professionals

Intrinsiek gemotiveerde zzp-ers

Specialisten in open source

Continuïteit door samenwerking

Continue lerend en ontwikkelend

Heeft u behoefte aan specifieke open source DevOps expertise voor uw migratie of implementatie project,
of voor standaard beheerwerkzaamheden? Wij helpen u graag tot de beste oplossing te komen

Waarom kiezen voor ITGilde Consulting?

ITGilde Consulting wordt gevormd door zelfstandige ondernemers met open source expertise, netwerk expertise, security ecpertise en ICT project managers, die zich verenigd hebben in ITGilde Coöperatie.

Wat maakt hen uniek?

Over grenzen heen kijken

Onze professionals zijn specialisten in open source, maar kijken over de grenzen heen. Een applicatie staat niet op zich in een organisatie, dus ook Azure, AWS en CyberArk specialisten zijn onderdeel van ITGilde.

Samenwerken

ITGilde professionals zijn allen zelfstandig ondernemers, die de kracht van samenwerking begrijpen. Ze kunnen bij elkaar terecht voor inhoudelijke vraagstukken, nieuwe opdrachten en voor ondernemersvraagstukken.

Continue leren

ITGilde professionals zijn intrinsiek gemotiveerd om zich te blijven ontwikkelen. Bovendien ze hebben voordelig toegang tot alle trainingen van ITGilde Academy, waardoor up-to-date expertise gewaarborgd is bij de leden.

Wil je weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat zeggen onze klanten?

ITGilde trainers zijn zeer vakbekwaam met enthousiasme en passie voor het onderwerp. Ze weten absoluut hoe zij kennis kunnen overbrengen. En dat doen ze op een dusdanige manier, dat ik dat direct kan toepassen in mijn werk.

Frits van Iperen

FIPIT B.V.

Voor ons als detacheringsbedrijf is het belangrijk dat onze mensen gecertificeerd zijn en dat de opleiding niet ten koste gaat van de tijd bij de klant. ITGilde weet dat voor elkaar te krijgen. Bovendien zijn hun docenten zeer bekwaam.

Rob Vermeulen

Unix Support Nederland B.V.

“Tijdens een Kubernetes training van ITGilde, heb ik heel veel  geleerd over Kubernetes in een kort tijdsbestek op een gestructureerde en prettige manier. En misschien nog wel het beste van alles: ik kon er direct met veel vertrouwen mee aan de slag.”

Thijs Kanters

Kanters ICT B.V.

Wij geloven in de kracht van samenwerking

ITGilde heeft geen medewerkers. Wij werken enkel met professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de beste kwaliteit te leveren en ernaar streven om verwachtingen te overtreffen. Onze professionals willen altijd blijven leren, zij ondersteunen elkaar, geven elkaar feedback en houden elkaar up-to-date over de laatste ontwikkelingen op IT gebied.

Deze intrinsieke motivatie van onze professionals nemen ze ook mee op hun opdracht bij de klant. 

Een aantal van onze professionals draagt hun expertise ook uit als docent van ITGilde Academy. Praktijkervaring is dus onderdeel van onze trainingen en die wordt tijdens ITGilde bijeenkomsten dus ook gedeeld.

Nieuwsgierig hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op.

Partner van:

Linux Foundation Training Partner
Cyberark

Plan je afspraak:

ITGilde Consulting logo

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen

020 3690256

info@itgilde.nl