Uw kennis hub voor IT opleidingen

Op locatie & online

Dag & avondtrainingen

Groepstrainingen en individueel

Docent & zelfstudie

Open trainingen & in company

Onze unieke aanpak:

Up-to-date trainingsmateriaal

Trainers uit de praktijk

6 mnd toegang tot labomgeving

Altijd een passende oplossing voor u:

Opleidingsdoelstelling:

Gaat het om kennis van een applicatie en/of juist om meer vaardigheden te ontwikkelen? Of werk je al met de applicatie, maar gaat het puur nog om het behalen van het certificaat? Kortom: wat is uw doelstelling?

Opleidingsvorm:

Online, op locatie of een hybride vorm, onze trainers hebben ervaring met elke vorm.
Training in groepsverband of juist een persoonlijke trainer.
Wat werkt het beste voor u?

Opleidingsmoment:

Overdag, in de avond, een week achter elkaar of juist een dag per week / maand voor een bepaalde periode. Welke momenten passen het best bij jouw situatie? Samen komen we tot een oplossing.

Wil je weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons trainers team

Sander van Vugt

Met meer dan 60 Linux gerelateerde boeken en meer dan 20 Linux gerelateerde video cursussen op zijn naam, heeft Sander wel aangetoond iets te weten over open source.

Remsey Mailjard

Remsey Mailjard is een Microsoft Certified Trainer, consultant en softwareontwikkelaar. Hij richtte Skills4-IT op om zijn kennis over te brengen naar anderen en hen te helpen met het behalen van Microsoft certificeringen. En let wel is verkozen tot beste opleider van Nederland

Michael Bright

Michael Bright is onze Engelsman, woonachtig in Frankrijk. Hij is freelance trainer en consultant gespecialiseerd in Open Source en Cloud Native technologien. Hij heeft een brede achtergrond, die hij natuurlijk inzet voor zijn trainingen.

Pascal van Dam

Pascals eerste kennismaking met Linux en open source was reeds in 1992. Hij wordt door zijn studenten gewaardeerd vanwege de enthousiaste manier waarop hij kennis overbrengt. Hij combineert zijn trainerschap met zijn als Linux en Container Platform architect bij ATOS.

Hoe worden onze opleidingen ervaren?

ITGilde trainers zijn zeer vakbekwaam met enthousiasme en passie voor het onderwerp. Ze weten absoluut hoe zij kennis kunnen overbrengen. En dat doen ze op een dusdanige manier, dat ik dat direct kan toepassen in mijn werk.

Frits van Iperen

FIPIT B.V.

Voor ons als detacheringsbedrijf is het belangrijk dat onze mensen gecertificeerd zijn en dat de opleiding niet ten koste gaat van de tijd bij de klant. ITGilde weet dat voor elkaar te krijgen. Bovendien zijn hun docenten zeer bekwaam.

Rob Vermeulen

Unix Support Nederland B.V.

“Tijdens een Kubernetes training van ITGilde, heb ik heel veel  geleerd over Kubernetes in een kort tijdsbestek op een gestructureerde en prettige manier. En misschien nog wel het beste van alles: ik kon er direct met veel vertrouwen mee aan de slag.”

Thijs Kanters

Kanters ICT B.V.

Wij geloven in de kracht van samenwerking

ITGilde heeft geen medewerkers. Wij werken enkel met professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de beste kwaliteit te leveren en ernaar streven om verwachtingen te overtreffen. Onze professionals willen altijd blijven leren, zij ondersteunen elkaar, geven elkaar feedback en houden elkaar up-to-date over de laatste ontwikkelingen op IT gebied.

Deze intrinsieke motivatie van onze professionals nemen ze ook mee op het moment dat ze klas of een individu opleiden. Dit creëert een inspirerende omgeving en geeft jou als deelnemer aan de training de hulpmiddelen om jouw opleidingsdoelstellingen te behalen.

Onze trainers doceren niet alleen. Nee, zij hebben ook praktijk ervaring, aangezien ze ook als consultant werken bij bedrijven. Daardoor weten onze professionals wat er leeft op de werkvloer. Dit geeft ITGilde de mogelijkheid om niet alleen praktische trainingen te geven, maar ook bedrijfsspecifieke trainingen.

Nieuwsgierig hoe we kunnen samenwerken? Neem contact op.

Partner van:

Linux Foundation Training Partner
Cyberark

Plan je afspraak:

ITGilde Academy

Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen

020 3690256

info@itgilde.nl